BUSINESS
2 BUSINESS

Business 2 Business

Congres

Met welk gevoel gaan je gasten huiswaarts? Dat klinkt gek als eerste vraag voor een congres, maar het is wel dé key question. Van je geloofwaardigheid in je presentatie komt slechts 7% vanuit de inhoud, 40% gaat over hoe je het vertelt en de overige 53%, die gaat om je uitstraling.

Dus gaat het om de inhoud bij een congres? Natuurlijk, maar neem het event The Next Web, dat straalt alles vernieuwing, innovatie en entertainment uit. Dit is voor ons het ultieme voorbeeld van het overbrengen van je boodschap. Het DNA van een organisatie.

In het congres, de locatie en het programma vertalen. Durf uit te stralen wie je bent en waar je als bedrijf voor staat. Niet alleen in woorden maar ook in beeld, geluid en locatie.

 

Productpresentatie

Stel je zelf eens de vraag: Ligt de voorkeur bij het socializen en netwerken of staat je product juist centraal? Bij een productpresentatie kijken wij naar het product én het bedrijf.

Het totaalplaatje moet gewoon 100% kloppen. Waarbij je een aantal belangrijke afwegingen maakt. “Zetten we ons bedrijf op de voorgrond of laten we het product op spectaculaire wijze schitteren?” Misschien is jouw bedrijf juist van no-nonsense, geen poespas, en juist een korte kei strakke productlancering? We gaan er graag voor zitten om dat samen neer te zetten.

Vergadering

Ontdek de inspirerende ruimtes met diverse capaciteiten, compleet naar wens ingericht, met high-end faciliteiten, voor plenaire vergaderingen of dynamische break-out sessies.

Diner

Alles draait om jullie wens en het uiteindelijk doel waarvoor je kiest voor een bepaalde invulling van het diner. Kies je voor een private dinner, walking dinner, foodtruck festival of een BBQ festijn met Big Green Eggs? Het resultaat mag er altijd zijn en geproefd worden.

 

Bedrijfsfeest

We organiseren samen het feest zoals je eigenlijk al jaren voor ogen had, maar dat er nog nooit van is gekomen. Hoe dat komt…? We luisteren gewoon heel goed. Een bedrijfsfeest organiseer je eigenlijk zelf. Jij bepaalt zelf dan ook de locatie. Maar hoe kan jij nog je collega’s verrassen? Door LIEF Amsterdam als feestlocatie voor te stellen. De verrassing zal groots zijn en de waardering wordt daarna een ode aan jouw adres.

Eén ding blijft altijd overeind bij al onze feesten: jullie blijven altijd zelf (met klein beetje hulp van ons) in charge. You’re the boss! Voor ons is een feest pas geslaagd als het echt de combinatie is van al jullie eigen bedrijfs DNA ingrediënten is. Dat proces begeleiden we graag en we waarborgen daarbij altijd een stukje magie en de hoogste kwaliteit.