DNA LIEF

AMSTERDAM

DNA LOFI

Ons DNA

Lief Amsterdam is een eigenzinnige, rauwe locatie in Amsterdam West, waar wordt voldaan aan de menselijke behoefte van expressie, uitwisseling en extase in de vorm van muziek, events, cultuur en kunst.

Deze culturele vrijplaats bestaat sinds de herfst van ‘19 en is gevestigd in de voormalige garage van de Amsterdamse stadsbussen.

Deze oase in de stad fungeert nu als alternatief muziekpodium, eventlocatie, festivalterrein, dinerruimte en expositieruimte.

Lief Amsterdam heeft zowel een ruime buitenplaats omringd door kleurrijke containers met daarin ateliers voor kunstenaars, als ook een rauwe en authentieke loods met een mainstage, chillout en intieme secret spots. Het Lief Amsterdam avontuur verleidt je zintuigen en creatieve geest aan alle kanten: een culturele oase in de drukte van de stad.

Het ruim 2000 m2 buitenterrein is, zonder enige schroom,gewoon het mooiste terras van Amsterdam. Wekelijks worden hier festivals, feesten, voorstellingen, events en bedrijfsfeesten georganiseerd die draaien om de drie kernelementen van LIEF Amsterdam: vrijheid, good food en muziek.

Gun jezelf de ruimte!

“We kunnen de woestijn niet ineens veranderen maar we kunnen wel beginnen met een kleine oase”