eventS

Business 2 Business

EVENTS

Met lef, inzet en liefde voor cultuur hebben we een oude Amsterdamse busremise in een nieuwe stadsoase kunnen transformeren. Je ziet niet wat het is, totdat je er bent en dan besef je…dit is een oase die geeft wat ie van afstand beloofd.

Achter de industriële buitenkant komt LIEF Amsterdam pas echt tot leven. Rauw in oorsprong, zacht en liefdevol in kwaliteit en beleving. Kunst & cultuur combineren met het bedrijfsleven. Een culturele vrijhaven toegankelijk maken voor iedereen, dát is ons ultieme doel.

 

 

 

Bij LIEF Amsterdam brengen we een ode aan de imperfectie. We organiseren de verbinding tussen muziek, eten, cultuur en kunst. We laten je graag zien en voelen dat we niet zomaar een locatie zijn waar je een event of wellicht een huwelijk organiseert. We zijn een unique venue met meerdere gezichten. En onze neuzen staan maar naar één plek aan de horizon. De oase van rust creëren aan het randje van onze mooie stad. Samen met ons team maken we van ieder event, ieder festival, iedere kick-off of zondagmiddagconcert een klaterend succes.

 

“We kunnen de woestijn niet ineens veranderen, maar we kunnen wel beginnen met een kleine oase”

Wij kunnen en willen niet kiezen tussen een mooi festival, een high-end sit down diner of een klassiek concert op zondagochtend. En dat hoeft gelukkig ook niet. Het is gewoon allemaal hier in deze buitengewone stadsoase.